[Forsiden] [Menyer] [Levering | Betingelser] [Referanser] [Olivenolje] [Bilder]

Varme forretter, hovedretter og gryteretter leveres i termostatstyrte
varmecontainere eller kalde til oppvarming, alt etter kundens behov.
Alle våre hovedretter serveres med sesongens friske grønnsaker,
samt poteter etter Deres ønske.

Ved servering av hovedrett to ganger kommer ett lite pristillegg på 15 %.
I Kolben Catering tilstreber vi å levere et riktig og godt produkt, både
som rådgiver og som produsent. Hvis ønskelig stiller vi gjerne med
kompetente kokker og servitører til deres arrangement.

Privatkunder kontant ved levering, vi har betalingsterminal.

Bedriftskunder pr. 14 dager eller etter avtale

Utkjøring fra kr. 100,-.

Alle priser er ink. mva.

Det taes forbehold om prisjustering

Avbestilling senest 3 dager før arrangement.

Kolben Selskapsmat & Catering | Telefon: 66 80 16 95 | Solbråtanv. 4, 1410 Kolbotn | post@kolbencatering.no